Εργάζεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης από το 1985 ενώ από το 1990 προσφέρει εργαστηριακό διδακτικό έργο ως Ε.ΔΙ.Π. στη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει τα μαθήματα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων και Μάρκετινγκ. Επίσης, αναλαμβάνει αυτοδύναμη διδασκαλία ανάλογα με τις ανάγκες της Σχολής, όπως τα μαθήματα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων και Επιχειρησιακή Έρευνα. Έχει πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία από το 1985 ως ωρομίσθια καθηγήτρια στη Δευτεροβάθμια και Μετά- Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ως εισηγήτρια σε πολυάριθμα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Έχει διατελέσει μέλος της Διοίκησης του ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Οικονομικών Επιστημών Χανίων κι έχει τιμηθεί με το EuroAwards '98 για την προσφορά της. Επί σειρά ετών συμμετέχει σε όργανα διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και κοινωνικών φορέων της πόλης των Χανίων. Διαθέτει εμπειρία στην υποβολή και διαχείριση ερευνητικών και εθνικών έργων, στην οργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων και τέλος στη διαχείριση επιστημονικών περιοδικών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών και της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από το ΕΚΕΠΙΣ. Ενεργεί ως κριτής επιστημονικών δημοσιεύσεων σε περιοδικά και διαθέτει σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια. Εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και αρκετές σε βιβλία και πρακτικά συνεδρίων με κριτές.

Εκπαίδευση

Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστήμιο Πειραιά (1984). Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ICAMAS (1988). Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και Διδακτορικό Δίπλωμα από τη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2001 και 2013 αντίστοιχα).

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα

 Επιχειρησιακή Έρευνα, Πολυκριτήρια Ανάλυση Αποφάσεων και Εκπαίδευση για Μηχανικούς.

Διδασκαλία

Εργαστηριακή κάλυψη των μαθημάτων Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων και Μάρκετινγκ.

Επικοινωνία

  • τηλέφωνο: +30 28210 37350
  • ηλεκτρονική διεύθυνση: lia<στο>ergasya.tuc.gr
  • ταχυδρομική διεύθυνση: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης, 73100, Πολυτεχνειούπολη, Χανιά
  • γραφείο: Δ5.010
  • ώρες συνεργασίας: καθημερινά 13:00 - 14:00